Stockholm by night Man vet att klockan är...

foto1220 (MMS)

Stockholm by night Man vet att klockan är riktigt sen, när inte ens Centralstationen är öppen...


Inte mycket till ljus syns i höstmörkret d...

foto1219 (MMS)

Inte mycket till ljus syns i höstmörkret då jag lämnar Söderhamn för vidare färd mot Hudiksvall, Stockholm, Skavsta och slutligen Polen...


Vilken sopig dag...

Hela gårdagen var helt bortkastad. Skulle aldrig ha klivit upp ur sängen utan bara ha legat kvar hela dagen.
Sånt som gick snett igår:

 • Externa hårddisken slutade fungera
 • En sjuk träningsvärk (från vad?) och är helt matt i kroppen.
 • Ridningen gick sådär
 • Fick en rejäl planka i huvudet när vi skulle spika upp innertaket som rasat ner i garaget.
 • Var till Hudik för att köpa en ny hårddisk - hittade inte den jag skulle ha
 • Tittade på fotboll mellan Hudiksvall och Stugsund – självklart förlorade Stugsund med 2-1
 • Födelsedagskalas med familjen – bråk och tårar (som vanligt)
 • Längtan och saknaden till Tyskland och vännerna
 • Bloggdesignen har tydligen slutat fungera
 • Rapportskrivningen går bara skit
 • Migrän

Ska jag fortsätta???


Bio: Bröderna Karlsson

Var på bio med syster M och T tidigare i veckan på Bröderna Karlsson. Eftersom jag inte hade hört så mycket om filmen (nästan ingenting alls med andra ord), så var det verkligen en positiv överraskning av filmen. Den var faktiskit riktigt bra, trots att jag knappt vågade titta på bioduken under vissa stunder då jag var tvungen att skämmas en aning och huka mig lite i stolen, så var den helt klart värd att se...Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om två tvillingbröder som till en början inte känner till varandras existens. Den ena brodern är en framgångsrik, pedantisk advokat som bor i Stockholm. Den andra brodern bor i Norrland med fru och barn och är en notorisk otrogen slarver.  Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning.  Deras möte leder till utmanande förväxlingar och tillvaron i livet ställs på sin spets. Brödernas olikheter blir deras tillgång och deras nyfunna vänskap visar sig förändra deras liv för evigt.

Fotosession vid Bocksjön

Var ute tillsammans med Maria och lekte med systemkameran i solnedgången och tro det eller ej, så är jag riktigt nöjd med många av korten. Att fota gick verkligen över förväntan, men det var inte helt enkelt att med ljuset få en bra skärpa i bilderna. Men roligt hade vi....

Bilder kommer upp under dagen på fotosidan... =)

Ledig helg - eller hur var det?

Skulle ha haft ledig helg den här helgen. Jag skulle dessutom troligen ha haft uppdyket för att få mitt dykcert. idag, men inget blev som jag trodde att det skulle bli.
Nä, istället för att ta en lång sovmorgon, så ringde klockan vid 6 och nu ska jag snabbt kasta i mig lite frukost för att sticka till jobbet.

Håll tummarna för att kvällen bjuder på fin fint väder, då vi funderar på att ta med oss systemkameran ut för en liten fotosession. Är ju tvungen att prova lite nya tekniker, som jag lärt mig...

Förändringen har börjat...

Bloggens förändring har börjat och det kan komma att bli lite problem under tiden, så är det någon som ser att något inte funderar meddela mig gärna om det... =)

Trött, så trött

Efter några dagar med en massa energi, så tog det total stopp igår. Så trött som jag var då har jag inte känt på länge, länge.
Men nu ska jag rycka upp mig lite och åka ut en sväng till stallet tänkte jag. Sen ska jag hem och skriva på min psykologiuppgift... =)

Förändring av bloggen

Har ju som sagt funderat på att göra en förändring av bloggen och den har börjat ta sin form. Det är dock inget som syns för er stackars de få läsare, som ändå hittar in... Men förändringen kommer och allt kommer att finnas kvar, men inte riktigt i samma form som nu.

Nu måste jag äta en tidig lunch för att snart åka till jobbet. Sååå på återseende. =)

Funderar på en förändring

Känns som om bloggen blivit väldigt spretig och funderar därför på att göra en förändring här, men jag får se vad jag orkar med att göra...

RSS 2.0