Utan dig, inget mig....

Hela historien är en smärtsam upplevelse och jag har verkligen lärt mig min läxa. Nu handlar varje dag om att gå vidare och ta ett beslut om hur fortsättningen ska bli. Hur det än är så kommer även fortsättningen bli fruktansvärt jobbig...Tänkvärt!

"En valack säger man till att göra något. En hingst ber man och till ett sto skickar man in två skriftliga ansökningar och frågar om hon skulle kunna tänka sig att göra detta..." // Kyra KyrklundSå här vill jag ha det... :)

 
Det handlar inte om att hitta någon man vill gå till sängs med, det handlar om att hitta någon man vill vakna upp brevid. Det handlar inte om att hitta den man vill leva sitt liv med, det handlar om att hitta den man inte kan leva utan. För världen är du bara någon.. Men för någon är du hela världen.

Höstnytt eller kanske vinternytt?!?!

Är så sugen på att shoppa lite nya kläder inför hösten/vintern. Sitter och drägglar över en massa kläder i Ellos. Frågan är bara vad jag ska välja att klicka hem. :)


Handlade lite roliga underkläder på Lindex igår oxå... Nu ska det vara lite färg. ;)
Lindex Shop Online - Push-up BH 

Den nedan blev det att jag köpte både röd och lila av.
Lindex Shop Online - Push-up BH

 Den här köpte jag tidigare:
Lindex Shop Online - Push-up BH
Bilderna kommer från: Lindex

Intervju med GULD-Roffe

Från den här mannen har vi alla mycket att lära. Funderar varför många stressar fram sina unghästar?!?!

Vissa kvalar sina hästar till olika unghäst tävlingar, men sen när de är kvalade varför inte ge dem lite lugn och ro på hemmaplan. Vi har att göra med stora djur och som Roffe säger är hästarna bäst i åldern 11 år och uppåt.
Pushar vi fram dem hårt redan vid 4-5 års ålder, så är jag i allafall tveksam om man har en häst som räcker till 17 års ålder...


RSS 2.0