Dag 10 - lördag

Var uppe med tuppen i morse, som vanligt då. Det senaste som hänt var dock att Barbara blev väckt av mobilen som ringde strax efter 5 på morgon. En man presenterade sig och frågade om hon kunde gå och ta emot en häst nere i stallet. En häst som anländer före 6 på morgonen, som hon dessutom inte hade någon aning om... Tidigt värre måste jag säga.
Markus hade en rätt bra dag igår på tävlingarna. Tror det var med Starlett han fick en 2:a och en 4:e placering, även Quick Qurly fick placeringar.
För Holger gick det också bra. Två vinster i unghästklasserna. Han hade ju vara med en häst.

Annat som hänt idag är att tre av Holgers hästar är sålda och blev upphämtade med en lastbil, även våran "ponny" C.I.A ska åka. Någon yrt idag. C.I.A var klar och redo att lastas när de sa att de inte skulle ha honom med, så han fick gå ut i hagen och äta gräs i stället.

Argentina har fått ett nytt namn, hon är numera ABBA (med samma stavning som gruppen).
Alla hästar har skött sig riktigt bra idag. Corofina var inte lika galen som hon brukar under promenaderna. Argentina eller ABBA var väldigt lugn och cool.
Var väl bara Merediths Felix som fick ett litet firspel idag, men det kunde ha varit värre.

Har precis tittat på den svenska filmen Cops eller hur den nu stavas. Fares, som gjort den i allafall. Vi har många filmer här i huset, men tråkigt nog, så är man i Tyskland... Och vad är det man gör i Tyskland med alla filmer? Jo, man buggar dem óch oftast finns bara två språk textningar att välja på. Tyska och Italienska eller nåt liknande. Samma sak med tv programmen...

Struntar hellre i att titta på tv.
Sitter och väntar på att vi ska ha nattcheck, så jag kan natta sen... Men om Markus kommer tillbaka från tävlingarna då, så kommer det väl inte bli sova förrän vid 22.30 och upp vid klockan 6.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0