Årets galenskap har dragit igång - Göteborg Horse show 2010

Är nu här nere i Kungsbacka/Göteborg och hälsar på systeryster, under en av de roligaste tiderna på året. Nu menar jag självklart inte årstiden vinter, för det går inte att komma undan att Göteborg är en sommarstad. Med den roligaste tiden, menar jag självklart att årets horseshow har dragit igång med dunder och brak... =)

Har haft det ganska lungt med körningar, så jag har haft ganska bra dagar måste jag säga. Fast samtidigt är det ju därför man är här, för att man vill jobba och gärna ha en del körningar också. Man träffar trevligt folk, udda folk och en massa folk som man inte riktigt vet var man ska placera in dem.Har hunnit sett veterinärbesiktningar, ombesiktningar, morgonträningar, hopptävlingar och en massa annat spännande. Var lite rörigt idag med taxibil som voltade på motorvägen till Landvetter. Flygplatser som stängdes pga snövädret. Ytterligare andra flygplan omdirigerades till Skavsta. Hur tänkte dem då???
Skavsta är ju inte direkt nästgårds. Tog de fel på Säve och hamnade i Skavsta? Man kan ju undra.Har haft riktigt roliga körningar idag, bla Gerco Schröder. Har fortfarande inte lyckats lista ut vem hans kompis var. Skulle ha kollat det innan jag åkte "hem", men glömde det självklart. Typiskt mig. Var i allafall en riktigt trevlig prick.
Adelina Cornelissens pappa var också väldigt trevlig och mycket pratsam. Det var betydligt mer än vad man kunde säga om Bo Kristienssen (polare till Roffe? om jag förstod det rätt). Var rätt spännande när en lastbilschaufför från Frankrike (jobbar i Schweiz, så mycket förstod jag av hans franskengelska) skulle surra och förklara nåt med lastbilen. Med mycket gester, nåt ord engelska och en massa franska (som jag självklart inte förstod ett enda ord av) hade han lyckats förklara att han behövde åka till lastbilen eftersom han var rädd att den svenska rekordkyla (-1 grad) skulle dra ur batteriet. Han fick som han ville och verkade rätt nöjd i allafall... =)


(I väntans tider. På shuttleservice kontor väntar funktionärerna tåligt på att få en körning.)

Funderade på vad det var för groom  som jag kände igen i lastgången gående med en häst (funderade om jag träffat henne i Tyskland), när jag skulle försöka passera med bilen. Jag hejade och hon hejade. Efter ett tag kom jag ju på vem det var jag tog för groom. Det var visst Malin Baryard, som inte var fullt lika uppstilad som jag har vant mig vid att se henne på showerna.

Träffade även på Karsten i matsalen

Det absolut senaste som hänt var att Kungsmässan här i Kungsmässan har blivit bombhotat. Ni kan ju bara föreställa er pådraget som är här ju nu med polisbilar, brandbilar och ambulanser. Mamma Mia!!! Var har man hamnat någonstans? High Chaparall? Vilda Västern??


Ledsen för de suddiga korten, min mobilkamera är inte den bästa vill jag lova. Blev tyvärr så att jag inte fick med mig min riktiga kamera. Typiskt mig...

Uppdatering: Gerco´s kompis var ju självklart landsmannen Harrie Smolders.


Mobiltrassel

Är "lite" less... Lämnade in min mobil Samsung F480 på ICA Alen för att den skulle skickas in på lagning. Nu har snart 3 veckor gått och paketet har fortfarande inte kommit fram till servicestället.

Har pratat med Alen, med servicestället, med Örebro postterminal... Ingen kan eller vill hjälpa mig. Örebro klassar ärendet som avslutat.

Så nu hoppas jag bara på turen att min mobil ska dyka upp igen. Känns som om det inte kommer hända. Har tydligen inte varit meningen att jag skulle ha den här mobilen... Gick sönder i Tyskland (5 månader gammal), men fick ingen hjälp med lagning därifrån då företaget som sålt mobilen vägrade hjälpa mig så länge jag befann mig i Tyskland med mobilen. Väl hemma var inköpskvittot och garantisedeln försvunnen, men återfanns efter 5 månader hemma i Sverige. Och nu är den försvunnen... =(
Har använt min gamla SonyEricsson som ljudet inte fungerar på som tillfällig mobil, men det är inte hållbart att varken ha ringsignal och många gånger ingen vibration. Så nu har jag fått byta ner mig ännu ett snäpp... Har fått ta över pappas gamla SonyEricsson K530i. Hatar den redan!!!!

Vilka I-lands problem man har... *suck*  Men är man vanemänniska så är man... =(

Panikplugg!!!

Bara 2 dagar kvar tills vi har tenta i beroendelära. Undrar hur det kommer att gå...???
Känner mig en aning panikslagen, så det blir inget Sundsvall för mig idag. =(

Internetproblem

Har haft problem med att uppdatera bloggen (igen!) Nya Internet Explorer 8 verkar ha en massa problem, så jag kan bara konstatera att jag får börja använda mig av minipc:n för att kunna göra uppdateringarna här. Fungerar inte på den andra datorn och Firefox tycker inte om min vanliga dator.

Pacman in action ;)

Har man tråkigt, så får man göra det bästa av situationen.Tågförsening igen!

Sitter på tåget igen, på väg hem den här gången. Vi är för närvande "bara" 10 minuter sen?! Känns inte som om det kan stämma riktigt, för då skulle det med andra ord gå fortare att åka buss mellan Sundsvall och Gnarp än att ta tåget...
Det visar sig väl när vi kommer till Hudik. Hoppas bara att tåget behagar vara i tid i morgon bitti, då man har tenta kl 08.00 på morgonen... Annars vet jag inte riktigt hur jag ska bära mig åt.

På tåget

Sitter på tåget på väg till universitetet för ett seminarium i kriminologi. Det är de nya grupperna som gäller idag, så det ska bli spännande att se hur det kommer att fungera.

Vintern håller oss fortfarande i sitt grepp. Det är inte så kallt just nu, bara -2 grader i morse. Vill verkligen inte ha tö nu... Snöar gör det också. Är nåt så kolosalt mycket snö ute...
Jenny: Fick knuffa loss din mamma på parkeringen i morse, då hon fastnade med bilen.

RSS 2.0